Bremer Advokater
cross

VÆRDISKABENDE RÅDGIVNING TIL DIG

Vores specialiserede områder ligger indenfor selskabsret, entrepriseret, fast ejendom, kontrakter og retssager. Vi hjælper også med rådgivning af arv og testamente, skilsmisse, ægtepagter og fremtidsfuldmagter, nabotvister, behandling af dødsboer og tinglysning.

Skal du købe bolig, gennemgår vi fx alle dokumenterne i handelen og varetager dine interesser fra start til slut.

Vi lægger vægt på at være professionelle og effektive. Og vi sætter en ære, i at det skal foregå i en uhøjtidelig og behagelig atmosfære.

Jura er en kompleks størrelse. Derfor er det vores fornemmeste opgave at bryde det komplekse ned for alle, der har behov for vores kompetencer. Vi tilpasser altid vores rådgivning til det omfang og kompleksitet, de enkelte sager har. På den måde er der sikkerhed for, at du ikke får unødvendig rådgivning eller betaler for unødvendige ydelser. Vi har hele tiden økonomien i fokus, så du føler dig tryg i den henseende også.

Skilsmisse og bodeling
En skilsmisse er altid et stort opbrud. Ikke mindst for familiemedlemmerne. Spørgsmål om bodeling, økonomi, børnene og mange andre forhold gør processen hårdere, hvis den rette rådgivning ikke er til stede. Vi møder dig som menneske, i den situation du står i og rådgiver dig fra et juridisk, men også menneskeligt sted.
Fast ejendom
Vi hjælper dig med alt inden for fast ejendom.
Køb og leasing af biler
Sælger du biler med ejendomsforhold og/eller er leasinggiver, men har problemer med at køber/leasingtager misligholder kontrakten, så har vi hos BREMER advokater stor erfaring med inddrivelse af restgælden eller tilbagetagelse af bilen.

Vi kan bistå med stort set alle juridiske problemstillinger, som man som aktør indenfor bilbranchen kan komme ud for.

Forældremyndighed, bopæl & samvær
Hos BREMER Advokater er vi specialister i familieret og har flere års erfaring med at føre familiesager i både Familieretshuset og i Familieretten.

Vi ved, at det er en svær tid for jer som familie, og har altid hjertet med i vores arbejde.
Boligkøb
Et hjem defineres ikke af mursten. Men en god bolighandel defineres af, hvor tryg processen har været fra start til slut. Hos Bremer Advokater får du uafhængig rådgivning, der belyser sagen fra flere vinkler, tager højde for alle relevante aspekter og som giver dig det nødvendige overblik over din bolighandel – og altid med dine personlige interesserer i fokus.
Retssager og konfliktløsning
Der findes mange veje ud af en konflikt. En af dem er at gå rettens vej, hvor to parter må gå til domstolene for at finde en vej videre. BREMER Advokater repræsenterer et stort antal privat – og erhvervsklienter ved førelse af sag ved domstolene.
Inkasso
Hvis du som kreditor har pengekrav til gode hos en eller flere debitorer, så kan vi i Bremer Advokater assistere dig med inkasso. Med mange års erfaring indenfor inkassosager – primært vedrørende bilkøb og -leasing i både Danmark og udlandet - kan vi opstarte rykkerproceduren og rådgive dig, hvis der gøres indsigelse mod kravet om betaling.
Straffesager
En forsvarsadvokat kan hjælpe dig, hvis du er mistænkt eller sigtet for en forbrydelse. Forbrydelsen kan have mere eller mindre alvorlig karakter – alt fra fartovertrædelser til narkotika. Uanset hvilken forbrydelse du er sigtet for, er det altid vigtigt at få talt med en forsvarsadvokat. Du har ingen pligt til at udtale dig til politiet – udover oplysning om navn og adresse – og du har ret til at have din forsvarsadvokat med, når du skal afhøres.
Rådgivning af virksomheder
Virksomhedsejere og iværksættere er drevet af en passion for deres fagområde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at holde gejsten sammen med dig, men samtidig skabe et solidt forretningsmæssigt grundlag, der skaber udviklingspotentiale.
     

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.

 

    .