Bremer Advokater
cross

Rådgivning af virksomheder

Vi har en bred erfaring med generel erhvervsrådgivning, og hver dag har vi klienter, der kommer til os for at få råd om juridiske forhold og udfordringer. Vi sparrer dagligt med virksomhedsejere og giver realistiske og kompetente svar på økonomiske og forretningsmæssige vilkår og udfordringer, som kan gavne eller skade udviklingen i din virksomhed.

Du kan forvente en erhvervsrådgiver, der har advokatmappen spækket med mere og andet end jura; du møder et menneske, som kan sætte sig ind i din virksomheds struktur, grundlag og udviklingspotentiale. Det er vi stolte af, at kunne levere, for vi oplever stor, faglig glæde ved også at bruge juraen til at udvikle virksomheder og skabe ny vækst.

Det kan vi kun gøre, fordi vi har en forretningsforståelse, der går ud over de juridiske forhold.

Virksomhedens kontrakter

Som indehaver af en virksomhed indgår man mange kontrakter om eksempelvis lejemål, personale, handelsbetingelser og lignende

Køb eller salg af virksomhed

Skal du sælge din virksomhed eller købe dig ind i en eksisterende virksomhed, bistår vi med rådgivning og forhandling, så du har den fornødne klarhed over, hvad du køber.

Etablering af virksomhed

Når du skal etablere en virksomhed, er det vigtigt, at den rigtige konstruktion er til stede. Der skal være et godt og solidt fundament at bygge videre på.

Se alle artikler

KONTAKT OS HELLERE FØR END FOR SENT

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få en professionel, men også personlig drøftelse af din sag. Det kan fx være, at du ønsker en indledende juridisk vurdering af sagen, eller har brug for helt konkrete svar.

Uanset hvad, så vil vi altid gerne hjælpe.

     

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.

 

    .