Bremer Advokater
cross

Boligkøb

For mange er et boligkøb en livsforandrende beslutning. For andre er det en velkendt proces. Uanset hvilken situation du står i, håndterer vi hver sag med høj faglighed og professionalisme.

Vi tager dig i hånden hele vejen fra prisforhandling til nøgleoverdragelse og sørger for, at alt – såvel juridisk som økonomisk samt administrativt – er på plads, så du undgår at købe katten i sækken eller dyre misforståelser.

Hos os er det altafgørende, at du føler dig i trygge hænder og derfor gør vi en dyd ud af at lytte til dine behov og ønsker. Det er dine behov, der definerer vores opgave og juridiske bistand. Vi kan bl.a. bistå dig med:

Gennemgang af købsaftalen

Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens øvrige dokumenter. Vi sikrer, at alt er, som det skal være, så der ikke efterfølgende opstår nogen ubehagelige overraskelser for dig.

Udarbejdelse af advokatforbehold

Vi udarbejder advokatforbeholdet i samråd med dig, sender det til modpartens ejendomsmægler og forhandler vilkårene for handlen på plads for dig.

Rådgivning om forsikringer og lån

Ved køb af fast ejendom skal der ofte tegnes forsikringer af forskellig art, fx hus- og ejerskifteforsikring. Vi rådgiver dig om dine forsikringsmuligheder, så du er bedst sikret, såfremt der skulle opstå skader på din ejendom.

Tinglysning af skøde

Skødet er dit bevis på, at du ejer din ejendom. Vi sørger for at udarbejde og tinglyse skødet.

Korrespondance med mægler og bank

Hele vejen igennem din bolighandel tager vi kontakten med modpartens ejendomsmægler og din bank.

Samarbejde med professionel ejendomsservice

Deltagelse i generalforsamlinger

Kontakt til bank

Overvågning af foreningens lån

Rådgivning om byggeprojekter og vedligeholdelse

Samarbejde om ejendommens vedligeholdelsesplan

Inkassoopkrævninger

Bogholderi

Betaling af foreningens regninger

Tæt samarbejde med bestyrelsen

Tilknytning af fast advokat til hver administration

Opkrævning af leje, ejerforeningsbidrag

Frigivelse af købesummen

Når du har overtaget din ejendom og alle betingelser for købet er opfyldt, sørger vi for at købesummen frigives til sælger.

Ansvar for ejendommens drift

Udarbejdelse af refusionsopgørelsen

Som en af de afsluttende dele i din ejendomshandel, udarbejder vi en refusionsopgørelse, som vi i samarbejde med modpartens ejendomsmægler forhandler på plads for dig.

Vi ER MEDLEM AF DANSKE BOLIGADVOKATER - Din garant for en sikker bolighandel

Vi har nøglen til et trygt og professionelt boligkøb. Som medlem af Danske BOLIGadvokater giver vi dig 100% uafhængig boligrådgivning af højeste kvalitet. Det betyder, at vi udelukkende varetager dine interesser i handlen og sørger for, at alt går rigtigt til. Bolighandler er sjældent ens. Vi tilbyder derfor rådgivning om alle de juridiske og økonomiske aspekter, som er relevante i lige netop din situation.

VI SKRÆDDERSYER PROCESSEN, SÅ DEN PASSER TIL NETOP DIN SAG

Jo tidligere i forløbet du kontakter os, jo mere kan vi opnå for dig. Vi kan fx rådgive om prisforhandlinger og deltage i den konkrete prisforhandling af din drømmebolig. De fleste sager starter dog som regel, når du allerede har fundet din nye bolig og er blevet enig med sælger om en pris.

Inden vi starter sagen modtager du et aftalebrev, hvor vi specificerer vores bistand og oplyser om prisen samt andre udgifter. Herefter går vi i gang med selve købs/salgsprocessen. Du skal give ejendomsmægleren vores oplysninger og sørger for, at der inkluderes et advokatforbehold i købsaftalen. Vi kan også sørge for udarbejdelse af en købsaftale, hvis det ønskes.

Når købsaftalen er underskrevet, sender ejendomsmægleren alle oplysninger til os, hvorefter vi gennemgår disse. Herefter inviteres du ind til et møde, hvor vi sammen gennemgår handlen og får afklaret alle eventuelle spørgsmål. Hvis der mangler oplysninger eller enkelte vilkår skal genforhandles, gør vi brug af advokatforbeholdet og tager dialogen med ejendomsmægleren. Samtidig med vores gennemgang skal du afklare de økonomiske forhold med din bank.

Når alle forhold er afklaret, sørger vi for tinglysning af skødet, udarbejdelse af refusionsopgørelsen og de øvrige ekspeditioner, så handlen bliver afsluttet korrekt.

Vi følger altid sagen helt til dørs – fra du overvejer at skifte bolig og til den dag, du står med nøglerne til din nye bolig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig.

TIL DIG, DER SKAL SÆLGE BOLIG

Vi hjælper også gerne, hvis du skal sælge en ejendom. Vi kan bl.a. udarbejde købsaftale og stå for indsamling af de relevante dokumenter, du skal bruge for at kunne gennemføre din bolighandel.

Når du skal sælge en bolig, er det afgørende for os at skabe et trygt og professionelt forløb for dig, så du ikke sidder tilbage med nogle spørgsmål eller fortrydelser.

PROJEKTSALG OG TVANGSAUKTION

Er valget faldet på et projektsalg, køber du noget, du ikke kan se eller gå rundt i og ‘mærke’. Derfor er der en lang række ting, som du skal være opmærksom på.

Vores rådgivning giver dig overblik over alt det, du endnu ikke kan se. Vi stiller de rigtige spørgsmål, som gør, at du ved præcist, hvad du køber, men også hvad du får, når din drømmebolig engang står færdig.

Når du køber en bolig på tvangsauktion, er der ligeledes en lang række områder, som kræver din opmærksomhed. Vi rådgiver dig helt fra begyndelsen, så du ved præcist, hvad et køb på tvangsauktion indebærer og du får alle juridiske og økonomiske aspekter på plads, så du kan føle dig tryg og sikker i dit køb.

Vi har stor ekspertise med begge typer af boligkøb og varetager gerne både rådgivning, vejledning og anden relevant juridisk bistand af dit projekt.

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.


    .