Bremer Advokater
cross

Alexander May-Worre
Partner og certificeret BOLIGadvokat

Vi ER MEDLEM AF DANSKE BOLIGADVOKATER -
Din garant for en sikker bolighandel

Vi har nøglen til et trygt og professionelt boligkøb. Som medlem af Danske BOLIGadvokater giver vi dig 100% uafhængig boligrådgivning af højeste kvalitet.
Det betyder, at vi udelukkende varetager dine interesser i handlen og sørger for, at alt går rigtigt til.

Bolighandler er sjældent ens. Vi tilbyder derfor rådgivning om alle de juridiske og økonomiske aspekter, som er relevante i lige netop din situation.

Hos Bremer Advokater tager vi én
fast pris for din bolighandel

Kr. 10.000 inkl. moms

Indenfor 48 timer
hverdage modtager du en skræddersyet
skriftlig rapport på din ejendom inkl.
vores anbefalinger og bemærkninger
til alle dokumenter.

Du tilbydes også et fysisk møde, hvor
vi sammen kan gennemgå rapporten.

VI SKRÆDDERSYER PROCESSEN, SÅ DEN PASSER TIL NETOP DIN SAG

Jo tidligere i forløbet du kontakter os, jo mere kan vi opnå for dig. Vi kan fx rådgive om prisforhandlinger og deltage i den konkrete prisforhandling af din drømmebolig. De fleste sager starter dog som regel, når du allerede har fundet din nye bolig og er blevet enig med sælger om en pris.

Inden vi starter sagen modtager du et aftalebrev, hvor vi specificerer vores bistand og oplyser om prisen samt andre udgifter. Herefter går vi i gang med selve købs/salgsprocessen. Du skal give ejendomsmægleren vores oplysninger og sørger for, at der inkluderes et advokatforbehold i købsaftalen. Vi kan også sørge for udarbejdelse af en købsaftale, hvis det ønskes.

Når købsaftalen er underskrevet, sender ejendomsmægleren alle oplysninger til os, hvorefter vi gennemgår disse. Herefter inviteres du ind til et møde, hvor vi sammen gennemgår handlen og får afklaret alle eventuelle spørgsmål. Hvis der mangler oplysninger eller enkelte vilkår skal genforhandles, gør vi brug af advokatforbeholdet og tager dialogen med ejendomsmægleren. Samtidig med vores gennemgang skal du afklare de økonomiske forhold med din bank.

Når alle forhold er afklaret, sørger vi for tinglysning af skødet, udarbejdelse af refusionsopgørelsen og de øvrige ekspeditioner, så handlen bliver afsluttet korrekt.

Vi følger altid sagen helt til dørs – fra du overvejer at skifte bolig og til den dag, du står med nøglerne til din nye bolig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig.

     

RING ELLER SEND OS EN BESKED

Jo før du ringer, jo mere kan vi opnå for dig.

 


    .
    Jeg forstår, at BREMER Advokater gemmer disse oplysninger med henblik på at kunne kontakte mig, og jeg kan altid få mine oplysninger fjernet igen. Læs mere