Bremer Advokater
cross

Anna Rose Leth Lundvig

Som advokatfuldmægtig hos Bremer Advokater beskæftiger jeg mig med behandling af civile retssager og rådgivning til kontorets private klienter og erhvervsklienter. Jeg beskæftiger mig særligt med sager indenfor bilbranchen vedr. billeasing, kreditkøbekontrakter og kloning af biler.

Herudover har jeg stor erfaring med inkasso og fogedsager, herunder særligt sager indenfor billeasing og bilfinansiering.

Jeg deltager ofte i udlægsforretninger og umiddelbare fogedforretninger, ligesom jeg også varetager proceduresager i fogedretten om tvister relateret til udlevering af biler. Jeg har derfor indgående kendskab til reglerne i kreditaftaleloven om køb med ejendomsforbehold.

Jeg beskæftiger mig herudover også med skilsmissesager, hvor jeg bistår i forbindelse med bodeling. Jeg har stor forståelse for, at det kan være en svær situation, og det er derfor vigtigt for mig at mine klienter føler sig medinddraget i sagsbehandlingen, således at vi kan opnå et resultat, som man kan være tilfreds med.

Når en familie brydes op, er der tit og ofte børn involveret, og jeg har derfor også stor erfaring med sager ved Familieretshuset om blandt andet samvær og bopæl. og

Jeg bistår herudover også med udarbejdelse af ægtepagter for både danske og udenlandske klienter.

Vigtigst for mig er at kunne yde en god sagsbehandling af høj kvalitet og samtidig sørge for, at mine klienter er tilfredse, både med sagsbehandlingen, men også resultatet.

     

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.

 

    .