Bremer Advokater
cross

Anna Rose Leth Lundvig

Som advokatfuldmægtig hos Bremer Advokater beskæftiger jeg mig med behandling af civile retssager og rådgivning til kontorets private klienter og erhvervsklienter indenfor blandt andet billeasing, kreditkøbekontrakter, mangler ved fast ejendom og aftaleret.

Herudover har jeg stor erfaring med inkasso og fogedsager, herunder særligt sager indenfor billeasing og bilfinansiering. Jeg deltager ofte i udlægsforretninger og umiddelbare fogedforretninger, ligesom jeg også varetager proceduresager i fogedretten om tvister relateret til udlevering af biler.

Jeg har desuden erfaring med familie- og arveret og bistår med rådgivning i forbindelse med skilsmissesager. Herudover bistår jeg også med udarbejdelse af ægtepagter og samværsaftaler for både danske og udenlandske klienter.

Vigtigst for mig er at kunne yde en god sagsbehandling af høj kvalitet, samtidig med at mine klienter føler sig medinddraget i sagsbehandlingen.

     

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.

 

    .