Bremer Advokater
cross

18-12-2021

BREMER ADVOKATER GØR STATUS PÅ 2021 – GODE RESULTATER FOR KLIENTER BISTÅET AF ET STÆRKT TEAM GIVER REKORDÅR

Vi nærmer os afslutningen af 2021 og kan dermed gøre status på det forløbne år. Det har for BREMER Advokater været et begivenhedsrigt og travlt år.

  Indehaver Alexander May-Worre, ser tilbage på året med tilfredshed. “2021 har vist, at vi er på den helt rette kurs. Vi har strømlinet forretningen og valgt at fokusere benhårdt på vores juridiske spidskompetencer. Det har bevirket, at virksomhedens omsætning er forøget med ca. 140%.  Vi har med ansættelse af yderligere dygtige jurister været i stand til at servicere vores klienter dygtigt, hurtigt og effektivt og imødekomme den forøgelse af sags- og klienttilgangen, som vi har oplevet.  Det har været en afgørende faktor for årets resultat. Det er vi selvsagt stolte af.”  

I BREMER Advokater arbejder vi konstant på at fastholde gode, sunde værdier i virksomheden og det daglige arbejde, ligesom vi altid leder efter muligheder for at yde en endnu bedre rådgivning af vores klienter og gøre en ekstra forskel. Vi har mange forskelligartede klienter, som alle har forskellige succesparametre, som vi måles på. Og dem skal vi fortsat have fokus på at leve op til. Tilfredse klienter er forudsætningen for virksomhedens succes. Derfor vil vores første opgave i 2022 være at nedfælde vores værdier i et skriftligt værdigrundlag, som omverdenen kan måle os på.  

”Kvalitet i vores rådgivning og hurtighed i sagsbehandlingen har betydet, at vi har været i stand til at fastholde klienter og tiltrække nye, og at et stort antal klienter vælger os som rådgiver, næste gang de for behov for juridisk bistand. Derfor har virksomheden siden 2013 oplevet en positiv udvikling. Satsningen i 2021 har dog uden tvivl resulteret i virksomhedens bedste år, og det skyldes hovedsageligt én ting, og det er medarbejderne. Vi har været i stand til at fastholde og ansætte dygtige kollegaer. Vi har et stærkt og sammentømret team af jurastuderende, sagsbehandlere og jurister, som fungerer virkelig godt sammen både på det arbejdsmæssige plan men bestemt også socialt. Til tider betragter jeg os lidt som lille familie, hvilket selvfølgelig lyder lidt tosset, men det er faktisk på sin vis en rammende beskrivelse of os. Ansigterne på kontoret er virksomhedens DNA, og alle medarbejdere har utvivlsomt en stor del af fortjenesten for den gode fremgang, vi har haft i 2021.”  

Hvad byder 2022 på?

  ”Vi har netop lagt budget for 2022, og forventningen er at fastholde den fortsatte fremgang.  Men vi har derudover mål for at udbygge vores omsætning inden for blandt andet billeasing og private ejendomshandler. Rådgivning om køb af fast ejendom på købersiden har de seneste år har været under hård konkurrence fra andre aktører på markedets, fx ejendomsmæglere og andre købermæglere. Vi vil i løbet af det kommende år tilbyde en konkurrencedygtig rådgivningspakke til vores klienter inden for dette område, som jeg tror på vil være en af markedets bedste. Vi må ikke gå på kompromis med rådgivningen, når vi bistår klienterne med køb af ejendomme. Det er faktisk et relativt komplekst og omfattende område, og kravene til vores rådgivning skærpes. Projektet bliver spændende, og forhåbentlig kan vi lægge afstand til nogle af vores konkurrenter. Fremgang forpligter, og derfor skal vi gøre os umage, så 2022 kan blive endnu bedre, og så vi kan vokse yderligere. Det bliver spændende og utvivlsomt udfordrende”, siger Alexander med en smil på læben.  

BREMER ADVOKATER ØNSKER ALLE EN GOD KOMMENDE JUL !

 

Dato: 18. december 2021
     

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.

 

    .