Bremer Advokater
cross

Ejendomsadministration

Vi lever højt på vores faglighed. Punktlighed, professionalisme og godt samarbejde er de tre grundsten, som vores tilgang til ejendomsadministration bygger på. Det går vi ikke på kompromis med. Nu eller i fremtiden.

Vi mener det alvorligt, når vi siger at ejendomsadministration er en tillidssag. Derfor er det vigtigt for os, at vi kender jer indgående, så vi kan skabe et levedygtigt grundlag for jer. Alt fra betaling af regninger, til beboerpolitik, ansvar for drift og bogholderi er områder, som fortjener lige dele opmærksomhed – lige dele ansvarlig håndtering.

Der er ikke to opgaver, der er ens. Derfor har vi skabt en agil forretningsmodel, hvor vi skræddersyr administrationsaftalerne, så I kun betaler for de ydelser, I modtager. Vi kan tage hele opgaven eller kun dele af den – I bestemmer.

Samarbejde med professionel ejendomsservice

Deltagelse i generalforsamlinger

Kontakt til bank

Overvågning af foreningens lån

Rådgivning om byggeprojekter og vedligeholdelse

Samarbejde om ejendommens vedligeholdelsesplan

Inkassoopkrævninger

Bogholderi

Betaling af foreningens regninger

Tæt samarbejde med bestyrelsen

Tilknytning af fast advokat til hver administration

Opkrævning af leje, ejerforeningsbidrag

Ansvar for ejendommens drift

OPSTÅR DER ET ANDET BEHOV?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få en professionel, men også personlig drøftelse af din sag. Det kan fx være, at du ønsker en indledende juridisk vurdering af sagen, eller har brug for helt konkrete svar.

Uanset hvad, så vil vi altid gerne hjælpe.

TILGÆNGELIG SAMARBEJDSPARTNER

Ingen er et nummer i rækken hos os – når telefonen ringer, tager vi den. Store som små udfordringer kan ikke vente – det forstår vi godt.

I får derfor mere end en professionel administrator, når I samarbejder med os. I får en allieret sparringspartner, der arbejder ud fra en række kerneværdier og som lever af tilfredse kunder.

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.


    .