Bremer Advokater
cross

Majken Christensen

I mit arbejde som juridisk advokatsekretær/paralegal hos Bremer Advokater bistår jeg blandt andet kontorets advokater og jurister med sagsbehandling, herunder i forbindelse med berigtigelse af ejendomshandler, behandling af dødsboer og konkursboer, behandling af inkassosager m.m. Udover at bistå mine kollegaer med sagsbehandlingen, varetager jeg også mine egne sager inden for flere af disse områder, hvorfor jeg også har en del selvstændig sagsbehandling. I vores ejendomshandler tager jeg hånd om eftersagsbehandlingen, og sørger for at hjælpe vores klienter godt i mål med deres drømmehjem. Jeg sørger for at udarbejde skøde og refusionsopgørelse, besvarer spørgsmål fra vores klienter og håndterer de praktiske aspekter i forbindelse med overtagelsesdagen.

Jeg har deltaget i en lang rækker kurser inden for forskellige retsområder og har derved blandt andet opnået status som elitesekretær på områderne tinglysning, ejendomshandel og inkasso.

Udover det juridiske arbejde beskæftiger jeg også en del med de mere administrative opgaver på kontoret. Jeg er derfor i høj grad kontorets blæksprutte, men det gør blot, at 2 dage ikke er ens, hvilket jeg sætter stor pris på

Frivilligt arbejde:

Kasserer i Hjerneskadeforeningens lokalafdeling i Helsingør.

Repræsentant for Hjerneskadeforeningen i Handicaprådet i Helsingør

     

VI ER MED DIG HELE
VEJEN.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte en sag. Du kan komme i kontakt med os pr. telefon eller digitalt, ved at udfylde formularen her på siden.

 

    .